Bitter, søt og frisk!
Denne fløyelsmyke desserten kombinerer kraftig og bitter espresso med friskhet og syrlighet fra sitron og sødme fra vaniljestang. Den kan nytes alene, eller som prikken over i-en etter grillmiddagen!
Kaffekrem kombinerer det beste fra flere verdener, og er en kompleks og interessant dessert – samtidig som den er lett og sommerlig. Den er derfor perfekt til sene sommerkvelder, og er enkel å lage på forhånd når du skal ha gjester.
Dersom du ikke har mulighet til å lage espresso, går det fint an å bruke litt ekstra sterkt brygget kaffe. Bruk en mørkbrent og kraftig kaffe, for eksempel Brazilian Pea Blend Espresso eller Kontinental Franskbrent fra Coffee of the World.
Denne oppskriften gir nok til 4 porsjoner.
Iskrem er godt alene, men sammen med kaffe smaker det om mulig enda bedre.
At kaffe og sjokolade passer perfekt sammen, er vi mange som mener.
Du trenger bare pulverkaffe, sukker, vann og melk for å lage kaffedrikken som går viralt i disse dager.