En floral og forfriskende sommerdrikk!
Denne oppskriften kombinerer florale hibiskusblomster, frisk appelsin og mild kaldbrygget kaffe. Hibiskuskaffe er en fruktig vri på iskaffe, og er perfekt for deg som vil nyte noe nytt og spennende i sommervarmen. Server den til gjester, eller nyt den alene på balkongen med en god bok. Uansett er dette en iskaffe som garantert vil imponere!
Hibiskus er kjent for å ha en frisk, bæraktig syrlighet og en dyprød farge. Kombinert med ferskpresset appelsinsaft og kaldbrygget kaffe, får du en drikk som både smaker fantastisk og ser utrolig lekker ut.
Til denne oppskriften anbefaler vi å bruke en fruktig og floral kaffe for å fremheve smakene fra hibiskusblomstene og appelsinen. Vi kan for eksempel anbefale Sidamo Etiopia og Inzovu Rwanda, eventuelt den noe mørkere brente Mount Kenya, fra Coffee of the World.
Tips! Dersom du har glemt å lage kaldbrygget kaffe, trenger du ikke å fortvile. Du kan også brygge japansk iskaffe. Dette gjør at kaffen fortsatt blir ren, lys og fruktig.
Denne kaffedrikken er både frisk og fruktig!
En sprudlende og forfriskende kaffedrikk!
Prøv denne leskende kaffen i solskinnet!
Kombiner disse to frokostfavorittene for en forfriskende og herlig kaffedrikk!