En frisk og fruktig kaffe.
Kaffen lages med fikensirup. Sirupen får en karamellaktig smak som passer godt med den bitre espressoen, samtidig som den er frisk og fruktig. Kaffen får derfor en rik og kompleks smaksprofil, og passer godt for alle som setter pris på nye smaksopplevelser!
I fikensirupen brukes det fikensyltetøy. Denne kan enten være hjemmelaget eller kjøpt – bruk det som fungerer best for deg!
Vi anbefaler å bruke en kraftig og mørkbrent kaffe i denne oppskriften, for eksempel Brazilian Pea Blend Espresso eller Kalossi Blend Espresso fra Coffee of the World. Dersom du ikke har en espressomaskin, går det også fint an å bruke litt ekstra kraftig brygget kaffe.
Tips! Denne kaffen er også god som iskaffe. Bruk da kaldsteamet melk, og ha isbiter i glasset.
En nydelig kombinasjon av ananas, kokos og kaldbrygget kaffe.
En smakfull og forfriskende mocktail som kan nytes morgen som kveld!
Denne islatten er frisk og fruktig!
En søt og varmende kaffedrikk.