Pebble Bottle gir deg kaldbrygget kaffe på farten

Termos og kaffebrygger i ett!

En person holder en hvit Pebble Bottle Foto: Hugh Inc.

Nå i sommervarmen er det fristende å bytte ut den varme kaffen med kaldbrygg. I en hektisk hverdag kan det imidlertid være vanskelig å finne tid til å nyte den daglige dosen kaffe. Heldigvis lar Pebble Bottle deg både brygge og nyte kaldbrygg mens du er på farten.

Det er selskapet Hugh Inc. som står bak den praktiske Pebble Bottle. Det er også de som står bak den portable espressomaskinen Hugh Leverpresso, som lar deg brygge espresso hvor som helst. De spesialiserer seg altså på utstyr som lar deg lage og nyte kaffe hvor som helst.

En person løfter ut metallfilteret ut av en Pebble Bottle

Foto: Hugh Inc.

For mennesker på farten

Hugh Inc. ønsket å kunne tilby et produkt som maksimerer både smaken, aromaen og den runde munnfølelsen til kaldbrygget kaffe, samtidig som de fant en portabel løsning. Resultatet ble Pebble Bottle, som til tross for navnet minner mer om en liten termos enn en flaske.

Pebble Bottle har et metallfilter inni, hvor man heller den malte kaffen, før man fyller opp flasken med vann. Og når kaffen er ferdigtrukket, er det enkelt å fjerne metallfilteret, før man kan nyte kaffen. Filteret kan plasseres i lokket, slik at man unngår søl. Enklere blir det faktisk ikke! I tillegg er flasken enkel å rengjøre, noe som er en ekstra bonus når man er på farten.

Metallfilteret sørger for at selv ikke det fineste kaffestøvet havner i kaffen. Dette oppnår den ved å ha et dobbelt mikrofilter med et 14µ mesh-filter. Siden flasken ikke krever papirfilter, er den også en mer miljøvennlig løsning.

En hvit Pebble Bottle står på et pledd på en gressplen

Foto: Hugh Inc.

Innsiden av flasken har et lag med keramikk. Keramikk holder bedre på temperaturen enn både metall og glass, så flasken sørger altså for at kaffen holder temperaturen, enten den er kald eller varm. Keramikk setter heller ikke smak på kaffen, noe metall kan gjøre. I tillegg gjør keramikklaget at flasken får lengre holdbarhet – tar man vare på den, holder den seg som ny i opptil 4 år!

Er du ikke verdens største fan av kaffe? Fortvil ikke; Pebble Bottle lar deg også brygge te, iste og fruktinfusjoner. Og, til tross for at den er utviklet med tanke på kaldbrygget kaffe, kan den selvsagt også brukes til å brygge varm kaffe. En ekstra bonus er at man i flaskens lokk kan oppbevare ekstra kaffe (eller te, dersom man er en tedrikker), slik at man kan lage seg mer drikke mens man er på farten.

Fem Pebble Bottle-flasker i ulike farger står ved siden av hverandre

Foto: Hugh Inc.

Pebble Bottle kommer i fem ulike farger: blå, hvit, svart, børstet metall og rosa. Flaskene rommer inntil 480 ml. De kan bestilles fra hughinc.com.

Relaterte artikler