En frossen og forfriskende variant av den kjente cocktailen!
Foto: Colourbox.comEspresso martini har blitt en utrolig populær cocktail de siste årene, og det dukker stadig opp nye varianter. Dersom du liker frosne cocktails, anbefaler vi å teste ut denne granita-varianten!
Siden dette er en espresso martini, bør man selvsagt bruke espresso i oppskriften. Dersom du ikke har tilgang til en espressomaskin, går det imidlertid også an å bruke sterkt brygget kaffe. Det er også mulig å bruke kaldbrygget kaffe i denne oppskriften! Bruk helst en kraftig og espressobrent kaffe, slik som Brazilian Pea Blend Espresso eller Kalossi Blend Espresso fra Coffee of the World.
Selv om det er en svært enkel oppskrift å følge, krever den litt tid. Cocktailen må nemlig fryses i 24 timer. Her gjelder det altså å planlegge i god tid!
Oppskriften gir nok til én cocktail. Siden det tar såpass lang tid å lage cocktailen, kan det være fornuftig å lage en større mengde. Det du ikke drikker opp, kan tross alt oppbevares i fryseren til en senere anledning!
Oppskrift inspirert av: punchdrink.com
Denne cocktailen lages med brennevin fra det norske whiskydestilleriet Feddie Ocean Distillery.
Espresso martini + crème brûlée = ekte kjærlighet!
Har du prøvd denne trenden?
Les videre for å finne ut hva den hemmelige ingrediensen er!