Nye kaffetraktere fra Wilfa

Performance-serien til Wilfa har kommet med to nye tilskudd.

Kaffetrakterne Wilfa Compact og Wilfa Thermo står ved siden av hverandre Foto: Wilfa

Performance er en kaffetrakter som over en rekke år har utpreget seg med sitt skandinaviske og funksjonelle design, i tillegg til at trakteren har en unik teknologi som gir en optimal bryggeprosess.

Nå introduseres to spennende tilskudd til Performance-serien: Compact og Thermo. Begge trakterne er basert på den samme smarte teknologien som den originale trakteren, men har i tillegg nye funksjoner som dekker flere behov.

Compact og Thermo

Performance Compact er, som navnet tilsier, utviklet med tanke på å ha et kompakt og plassbesparende design. Denne kaffetrakteren er derfor perfekt for kjøkken med begrenset benkeplass. Trakteren har en unik pumpeteknologi som sørger for optimal kaffeekstraksjon.

Performance Thermo kommer med en termokanne i rustfritt stål, og kaffen brygges direkte i denne. Denne trakteren er altså utviklet med tanke på oppbevaring av ferdigbrygget kaffe, slik at den holder seg varm og frisk så lenge som mulig. Termokannen har to lokk, hvor ett er designet for å redusere varmetapet under bryggingen og det andre er beregnet for servering.

Smarte funksjoner

Begge kaffetrakterne har de samme smarte funksjonene som resten av Performance-serien. De har en avtagbar vanntank, slik at man enkelt kan fylle på vann uten risiko for søl. Samtidig sørger pumpeteknologien for at trakteren tømmes fullstendig etter hver brygging. Dette gjør at hver eneste kopp kaffe som traktes blir så god som mulig, ettersom trakteren kun benytter seg av friskt vann.

Samtidig har kaffetrakterne en avansert teknologi som sørger for at bryggetemperaturen er korrekt gjennom hele prosessen. Dette gjør at hver eneste kopp blir en ordentlig smaksopplevelse.

Performance Compact er i salg allerede, mens Thermo kommer i løpet av januar 2024. Les mer om trakterne på wilfa.no.

Relaterte artikler