Bestill magasinet KAFFE her!

Magasinet har nytt design og masse godt stoff for kaffeinteresserte mennesker.

En bunke av magasinet KAFFE ligger på et bord. Den 19. utgaven av magasinet KAFFE er nå til salgs! Foto: Kaffe.no

Magasinet KAFFE er et magasin for kaffeinteresserte. Siden lanseringen i 2008 har det blitt publisert 18 spennende magasiner med godt og variert kaffeinnhold. Nå er 19. utgave kommet, og den har fått et nytt design, et nytt format og en ny distribusjon – men med samme gode kaffeinnhold som tidligere.

– Interessen for kaffe er stadig økende i befolkningen. Antall kaffebarer og brennerier vokser år for år. Folk er opptatt av råvarer, opprinnelse og bryggemetoder. Vi ønsker å svare på denne utviklingen ved å tilby kaffeinteresserte mennesker et moderne og innholdsrikt magasin, forteller magasinets redaktør Bjørn Grydeland.

Kaffens spennende verden

Magasinet KAFFE produseres av Norsk Kaffeinformasjon, og har tidligere vært et bransjemagasin. Nå har bladet blitt videreutviklet både redaksjonelt og visuelt, og resultatet er et magasin som er mer utadrettet, og dermed tilgjengelig for et bredere publikum. Det er pakket med engasjerende innhold som vil interessere både kaffeeksperter og de som er på vei inn i kaffens spennende verden.

– Kaffe er ikke bare kaffe – det er en hel verden av mennesker, smaker, natur og kultur. Her er det plass for det smale og nerdete, og det brede og folkelige, sier Grydeland.

En collage av bilder av magasinet KAFFE ligger på et bord.

Det er mye å glede seg til i den nye utgaven av magasinet. Foto: Kaffe.no

Kjøp magasinet KAFFE

Magasinet kan kjøpes på utvalgte Narvesen-kiosker, kaffebarer og brennerier. I tillegg kan det bestilles direkte hjem i posten. Magasinet kan også leses på kaffe.no.

Relaterte artikler