TravelQueen: Vår i Paris

Paris er en av de vakreste hovedstedene i Europa etter min mening, skriver TravelQueen, som deler noen Paris-tips i dette innlegget.

Kaffekopp til venstre, en tallerken med mat til høyre. Frokosten på hotellet var av ypperste klasse. Foto: TravelQueen

Det er kultur å servere god kvalitetskaffe laget med kjærlighet i Frankrike, og cappuccinoen jeg fikk til frokost smakte utmerket.

I Paris finner du uforglemmelig arkitektur og noen av de mest kjente turistattraksjonene i verden. Paris er også kjent for sine motehus.

Ingen steder i verden vil gi deg bedre locations for bilder, enten det er til Instagram eller for familiealbumet. Med god planlegging kan du rekke over mange av byens beste hotspots i løpet av en weekend. Trenger du tips til planleggingen av turen, gå til bloggen min for artikler om Paris. Her finner du tips for kjæresteturen, venninneturen og for deg som elsker god mat.

En liten gate i Paris.

Foto: TravelQueen

Forelsket i Paris

Selvfølgelig er det deilig å være i Paris når man er forelsket, eller enda bedre å bli forelsket i Paris. Franskmenn er sjarmerende og elsker å flørte. For oss norske kvinner gir det en deilig påminnelse om at vi er kvinner og at vi er vakre. Franskmenn kan kunsten å få enhver kvinne til å føle seg vakker, og elsket. Kanskje norske menn kan lære noen triks av de franske storsjarmørene?

Full av overraskelser

Paris er også storbyen med et utrolig spennende uteliv, gourmetrestauranter og trendy motebutikker. Ingen by kan overraske deg mer enn Paris. Nattklubbene er oppe til seks om morgenen, og franskmenn elsker å avslutte natten med frokost.

På venninnetur er det heller ingen skam å dele opp shoppingen med champagne-lunsj, og Paris har byen full av gode champagnebarer.

Hotel Parister à Paris

Hotel Parister à Paris ligger i 9. arrondissement, og er et godt utgangspunkt for shopping og fornøyelser. Gangavstand til det meste, og med joggesko var det lekende lett å komme seg rundt i de parisiske gater. Hotellet er et boutique hotell med høy standard. Her finner du et avslappende spa og en god restaurant. Personalet var imøtekommende og serviceinnstilte. Gutta i resepsjonen var som modeller på catwalken, akkurat som forventet i Paris. Rommene var små, men delikate med luksuriøse designdetaljer. Plass til bagasje, store bæreposer fra shoppingen og en stor seng du kan hvile i.

Oppholdsrom på Hotel Parister à Paris.

Foto: TravelQueen

Kaffe laget med kjærlighet

Frokosten på hotellet var av ypperste klasse, og for ikke å glemme kaffen jeg fikk servert av den blide og morgenfriske servitøren. Omgitt av designerobjekter og vakre detaljer kunne jeg forsyne meg av den fristende buffeten. Rommet var lyst, og solen tittet inn gjennom de store glassdørene ut til den «hemmelige» bakhagen.

Det er kultur å servere god kvalitetskaffe laget med kjærlighet i Frankrike, og cappuccinoen jeg fikk til frokost smakte utmerket. Sammen med fersk grapefrukt og nystekte croissanter ble det en perfekt start på en lang dag med opplevelser.

Cappuccino, croissant og fersk grapefrukt.

Foto: TravelQueen

Relaterte artikler