Video: [å cleandroppe]

Hva betyr ordet «cleandroppe»?

cleandroppe
clean|droppe   verb
/kli:ndrɒpə/

å rengjøre kaffeutstyr med Clean Drop
for å kunne lage bedre kaffe

 

Hvorfor er det viktig å cleandroppe utstyret?

Å bruke rent kaffeutstyr er en del av «Kaffebrygging 101». Selv den beste kaffe vil kunne smake surt dersom man ikke bruker rent utstyr! Norsk Kaffeinformasjon gjennomfører en spørreundersøkelse hvert år for å kartlegge nordmenns kaffevaner. Resultatene er skuffende når det kommer til renhold. Ikke bare rengjøres kaffeutstyret for sjelden, men det gjøres også feil.

Rent utstyr er avgjørende for å få en god kopp kaffe. Man bør derfor sørge for å cleandroppe utstyret – aller helst annenhver uke. Alt utstyr som er i kontakt med kaffe kan og bør cleandroppes. Dette inkluderer blant annet kaffetraktere, kapselmaskiner, espressomaskiner, AeroPress, håndbryggere og kaffekanner.

Les mer om Clean Drop på cleandrop.no.

En plakat hvor det står «Rent utstyr gir bedre kaffe! Clean Drop anbefales av norske kaffeprodusenter. Kjøpes der du kjøper kaffe!»