Video: Påsketid er cleandroptid

Har du husket å cleandroppe kaffeutstyret til påske?

cleandroppe
clean|droppe   verb
/kli:ndrɒpə/

å rengjøre kaffeutstyr med Clean Drop
for å kunne lage bedre kaffe

 

Cleandroppet utstyr gir bedre kaffe

Det er ingen hemmelighet at skittent utstyr kan gi vond kaffe. Derfor er det viktig å cleandroppe alt kaffeutstyret! Norsk Kaffeinformasjon gjennomfører en undersøkelse hvert eneste år, hvor de kartlegger nordmenns vaner når det kommer til å rense kaffeutstyret. Dessverre cleandroppes norsk kaffeutstyr altfor sjeldent – og også feil.

Kaffeutstyret bør bli cleandroppet ganske ofte, helst hver 14. dag. Alt utstyr som er i kontakt med kaffe bør cleandroppes! Dette inkluderer blant annet kaffetraktere, espressomaskiner, kapselmaskiner, AeroPress, håndbryggere, termoser og kaffekanner.

Les mer om Clean Drop på kaffe.no.

En plakat hvor det står «Rent utstyr gir bedre kaffe! Clean Drop anbefales av norske kaffeprodusenter. Kjøpes der du kjøper kaffe!»