Den nye superkaffen – med sopp

Den er kanskje sunn – men smaker den noe godt?

En kopp med soppkaffe står på et bord ved siden av en bolle med sopp Denne kaffen med sopp skal visstnok ha svært positive helseeffekter. Foto: Colourbox.com

Det er to Harvard-studenter som står bak den nye superkaffen fra RYZE. Kaffens hemmelige ingrediens er nemlig sopp.

Tidligere i år skrev vi om en soppkaffe fra Four Sigmatic. Denne trenden har visstnok kommet for å bli, skal vi tro hjernene bak den nye soppkaffen fra RYZE.

Helse er fokuset

Det er kanskje ikke så overraskende at tanken bak denne litt merkelige trenden er helse. Soppkaffe skal nemlig visstnok få deg til å føle deg helt fantastisk – hver eneste dag. I alle fall er det det selskapet RYZE Superfoods lover.

Kaffen består av seks forskjellige typer medisinsk sopp i tillegg til MTC-olje og Arabica-kaffe. Soppkaffen har visstnok klart å fjerne de «negative» bivirkningene til kaffe, samtidig som det har flere helsefremmende effekter. Hver kopp med soppkaffe har omtrent 48mg koffein, noe som er omtrent halvparten av koffeinet i en vanlig kopp kaffe. I tillegg gjør soppen at du får mer energi, føler deg mer opplagt, den reduserer inflammasjon og forbedrer immunforsvaret ditt – for å nevne noe.

Tilbakemeldinger på soppkaffe

Grunnleggerne av RYZE brukte over et år på å finne frem til riktig oppskrift på soppkaffen. Tilbakemeldingene fra kunder har visstnok vært overveldende. Mange kunder forteller at de føler seg både fysisk og mentalt bedre når de drikker soppkaffen til RYZE. Selv om kaffe er sunt i seg selv, gjør de seks soppartene denne kaffen enda sunnere.

Soppkaffen er pulverkaffe, så det er raskt å lage seg en kopp. Men smaker det egentlig godt? Tilbakemeldingene fra kundene om kaffens smak er variert. Mens noen sier at det smaker godt, sier andre at det ikke smaker som kaffe i det hele tatt, eller at det smaker som dårlig pulverkaffe. Noen skriver at de ikke savner vanlig kaffe etter at de gikk over til å drikke soppkaffe, mens andre skriver at de ikke engang klarte å drikke denne kaffen med melk og sukker. Så her er det store individuelle forskjeller. Hvis du fortsatt er nysgjerrig, kan du kjøpe soppkaffen fra RYZE sin hjemmeside til $36.

Relaterte artikler