Twisted Coffee med rom og whisky

Kaffe med smak av alkohol? Ja takk!

Et glass med twisted coffee, kaffe med smak av whisky eller om, står på et bord sammen med noen høstblader. Twisted Coffee gir en ny, forfriskende smak av kaffe og din favorittsprit. Foto: Colourbox.com

Er du lei av den samme, kjedelige kaffen? Da bør du prøve Twisted Coffee.

Selskapet Firebox har nemlig produsert to nye kaffetyper: kaffe med smak av mørk rom og kaffe med smak av whisky. Kaffen ble lansert i august 2020.

Det beste av begge verdener

Twisted Coffee kombinerer kaffe og alkohol, og Firebox kaller kaffen for «kjærlighetsbarnet» til dine to favorittdrikker.

Kaffen er laget med mellombrente Arabica-bønner fra Colombia. De er brent og håndpakket i Storbritannia, og er selvfølgelig alkoholfrie. Årsaken til dette er, som selskapet selv sier, at «en shot med alkohol i morgenkaffen generelt sett ikke er sosialt akseptert».

Whisky-kaffen kombinerer den rike smaken fra røyket whisky lagret på eikefat sammen med kaffens hint av vanilje og skogsbær. Rom-kaffen klarer å fange essensen til mørk rom fra Karibia. Alkoholsmaken blir balansert med smaken av sukker, krydret karamell og et hint av mørk sjokolade.

Kaffen er vegansk i tillegg til laktose- og grutenfri, og kan kun kjøpes på deres nettsider.

Bonus: De har også en kaffe med navnet «Fucking Strong Coffee». Denne kaffen lover deg en sterk kaffe med intens smak. Den består av mørkbrente Arabica-bønner fra Brasil og Honduras, med smak av mørk sirup, kakao og lakris.

Tequila og bourbon

Men Firebox er ikke de første som har hatt denne ideen. Selskapet Fire Department Coffee produserer kaffe med smak av tequila og bourbon, i tillegg til kaffe med smak av whisky og rom. Kaffen lages med ekte alkohol, men alkoholen kokes ut og kaffen er dermed alkoholfri. Kaffebønnene beholder essensen til alkoholsmaken, og er en ny måte for folk å oppleve favorittspriten sin på. Kaffen gir mye smak og har en rik aroma. Det er smaken av kaffe som er sterkest, med subtile hint av sprit.

Relaterte artikler