Er du en friluftsbarista? Bli med på fotokonkurranse!

Kaffepauser i naturen gir en helt spesiell stemning, og det er denne Ali Kaffe ønsker å formidle gjennom sin fotokonkurranse på Instagram.

Ni Instagram-bilder merket med friluftsbarista der kaffe i naturen er motivet. Et utvalg bilder på Instagram med emneknaggen #friluftsbarista.

En friluftsbarista er en person som tilbereder kaffe utendørs i naturen, ifølge ALI Kaffe. De av oss som er glad i både kaffe og friluftsliv, kan nok være enige i at kaffe ofte smaker ekstra godt ute i naturen.

Hvis du fanger de stemningsfulle kaffepausene med kameraet og deler dem på Instagram med emneknaggen friluftsbarista, kan du vinne kaffe og kaffeutstyr til turbruk, deriblant kokekjele, sammenleggbar filterholder og kaffekvern i praktisk turstørrelse.

Obs! Denne konkurransen har utgått.

Kaffeglede gjennom hele sommeren

Det blir kåret én vinner hver eneste uke i konkurranseperioden, som er fra 25. mai til 11. oktober 2020. Tar du forskjellige bilder, kan du delta flere ganger.

For å kunne delta i konkurransen må Instagram-kontoen din være offentlig, ellers vil ikke juryen kunne se bildene dine. Vinnerbildene vil bli publisert på Ali Kaffe sin Instagram-konto underveis. Les mer om konkurransereglene på alikaffe.no.

Ukens tema

Hver mandag i konkurranseperioden vil det bli annonsert et nytt tema på Ali Kaffe sin Instagram-konto. Temaet er bare ment som inspirasjon for å ta fine kaffe-på-tur-bilder; du kan vinne med et bilde som ikke er direkte relatert til temaet.

Friluftsbarista: Et par drikker kaffe ute i naturen.

Kaffepauser i naturen gir en helt spesiell stemning, og det er denne Ali Kaffe ønsker å formidle gjennom sin fotokonkurranse på Instagram i sommer. Foto: Colourbox.com

Relaterte artikler