Skal det være en selfieccino?

Vi snakker om en hybrid mellom en selfie og en cappuccino.

Foto av en selfieccino og en iPhone med det samme selfie-motivet. Selfie meg her og selfie meg der. Foto: Skjermdump fra Instagram.

Det nyeste innen selfier nå er at du kan få din egen selfie på kaffen!

På kaffebarer rundt om i verden er det nå mulig å få sitt eget bilde på melkeskummet når man bestiller for eksempel en cappuccino. Denne drikken kalles selfieccino. Mønsteret kan lages ved hjelp av smakløs konditorfarge.

Meta-selfie

Er du en av de som til stadighet tar en selfie? Kanskje ikke så mye for egen del, men for å sende en snap til familien? Så du kan vise at du tenker på dem, samtidig som du viser hvor fint du har det? 

Nå kan du ta selfie av deg selv og en selfieccino, slik at det blir en meta-selfie …

Skjermdump fra Instagram. Foto av en selfieccino.

En selfieccino laget på Café Lille Quchik i Danmark. Foto: Skjermdump fra Instagram.

Selfieccino i Danmark

Vi har ikke sett noen steder i Norge tilby selfiecinno. Enn så lenge ser det ut til at du må ta turen til Danmark, nærmere bestemt til Café Lille Quchik i Bagsværd like utenfor København, for å nyte den – eller synet av deg selv i kaffekoppen. Se video av hvordan de lager selfieccino på Café Lille Quchik på YouTube.

Relaterte artikler