En cocktail med smak av kaffe, mandler og vanilje.
Foto: Colourbox.comAmarettokaffe har et deilig lag med pisket krem på toppen. Ikke bare fungerer kremen isolerende, slik at kaffen holder seg varm lenger, men man skal også drikke kaffen gjennom kremen. Dette gir et mildt og fløyelsmykt preg til kaffen.
Til denne cocktailen anbefaler vi å bruke en kraftig kaffetype, slik som for eksempel Kontinental Franskbrent eller Gaitania Colombia fra Coffee of the World. Lag gjerne håndbrygget kaffe!
Dersom du foretrekker kaffen din med melk, er det ingenting i veien for å ha det oppi kaffen sammen med amarettoen. Og ønsker du en søtere variant, kan du for eksempel tilsette litt brunt sukker. Amaretto er imidlertid ganske søtt i seg selv, så smak deg eventuelt frem!
Mandelfyllet gjør kaken god, saftig og holdbar.
En varmende kaffecocktail til kjølige vinterkvelder!
Denne moccaen kommer til å få kroppstemperaturen til å øke!
Dette er den perfekte høstdrinken!