1 minutt

Iskaffe med en liten vri

Prøv denne iskaffen med kokosmelk!

Iskaffe i to glass. Iskaffe med kokosmelk gir en fin smaksopplevelse. Foto: Colourbox.com

Iskaffe er en herlig og smakfull tørstedrikk i varmen. Nylig fikk vi smake en litt eksotisk variant som sikkert har sin opprinnelse et sted i Karibia.

Den var så god at vi gjerne deler oppskriften her.

Det er mange måter å lage iskaffe på, og vi har presentert flere av dem her på KaffeGeek.

Oppskrift på iskaffe med kokosmelk

Ingredienser

Det du trenger er følgende:

  • 1 dobbel espresso
  • 2,5 dl melk
  • 1,5 dl kokosmelk
  • 2 ts brunt sukker
  • 5–6 isbiter
  • Litt revet sjokolade

Fremgangsmåte

  1. Ha ingrediensene med unntak av sjokoladen i en blender. Kjør blenderen til isbitene er godt hakket opp.
  2. Hell iskaffen oppi egnede serveringsglass og pynt med sjokoladen.